For English, click here  

Fri fragt på alle ordre over 500 kr

Vi tilbyder fri fragt i Danmark på alle ordre over 500 kr., ellers koster det fra 20 kr.

Anonymous Copenhagen er et dansk brand, ejet af Nordic Apparel ApS. Vores varelager er lokaliseret i Danmark og vi benytter danske fragtfirmaer som GLS og PostNord til at levere til vores danske kunder.

Fortrydelsesret

Hvis du ønsker at sende din ordre retur, så kan du hente vores returseddel på linket nedenfor. Du bedes udfylde og vedlægge retursedlen i pakken.

Hent ombytnings-/returformular  

Hvis du ønsker at ombytte eller returnere en vare, skal denne være i original emballage, varen må ikke have tegn på slid, pletter eller skader, eller lugte af udefrakommende dufte såsom parfumer eller røg.

Det er ikke tilstrækeligt at nægte modtagelse eller ikke at afhente pakken. Hvis du ønsker at gøre brug af fortrydelses retten skal der skrifteligt gøres opmærksomt på dette til: [email protected] Der trækkes i så fald 60 DKK for retur fragt.

Fri retur ved ombytning

Ved ombytning til anden -størrelse, -farve, -vare eller til et tilgodebevis, tilbyder vi fri retur. Har du brug for en returlabel, venligst skriv “Returlabel ombytning:” efterfulgt af dit ordrenummer til [email protected], så sender vi et returlabel til dig.

For at undgå at din ønskede vare bliver udsolgt i mellemtiden, råder vi dig til at lægge en ny ordre med det samme. Ved placering af ny ordre så skal du blot sætte kryds under ”Har allerede bestilt min ombytning” på retursedlen nedenfor.

Pengene retur

Hvis du ønsker pengene retur, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, hvor De eller en af Dem angiven tredjemand, dog ikke transportøren, får varerne i fysisk besiddelse.

Returner ved brug af vores returlabel: Ved returnering, fratrækkes 60 DKK dit returbeløb, når du anvender vores returlabel. Har du brug for en returlabel, venligst skriv “Returlabel returnering:” efterfulgt af dit ordrenummer til [email protected], så sender vi et returlabel til dig.

Returner ved brug af eget returlabel: Ønsker du at returnere ved brug af eget returlabel, så skal pakken sendes til Nordic Apparel ApS, Nikolaj Plads 30, st. tv., 1067 København K. Pakken må ikke sendes til pakkeboks eller posthus, men skal leveres på adressen. Vi anbefaler at pakken sendes forsikret og med track and trace nummer da vi ikke påtager os ansvaret for at pakken når frem til os. Bemærk at kun fragtfirmaer kan levere på denne adresse.

Returner ved personlig aflevering:  Det er muligt at aflevere en pakke til returnering/ombytning i vores fysiske butik i hjertet af København. Bemærk at returneringen/ombytningen ikke vil finde sted i butikken. Butikken tager blot imod og sendervidere til os for videre behandling. Ombytninger håndteres gratis hvor returneringer fratrækkes 30 DKK i gebyr. Butiksadresse: Anonymous Copenhagen, Grønnegade 27,1107 København K. Åben Man-fredag 11-18 samt Lørdag 10-17.

Ønsker du en signering for modtagelse anbefaler vi at du printer et ekstra eksemplar af vores returformular til eget brug, og beder dem signere i receptionen Link til returformular: www.anoncph.com/returformular.pdf

Reklamation

Ved reklamation på en vare, bedes du sende et billede af fejlen eller manglen samt dit ordrenummer til [email protected] 

Efter du har sendt 

Så snart pakken er nået frem til os, behandles den indenfor 5 arbejdsdage. Ved personlig aflevering kan gå yderligere op til 3 arbejdsdage, da varerne først skal hentes fra det eksterne lager.

Ønsker du at tjekke hvor langt pakken er nået eller om vi har modtaget pakken, så kan du via track and trace nummeret se flere detaljer.

Hvis De udøver Deres fortrydelsesret i denne aftale, refunderer vi alle betalinger modtaget fra Dem, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af Deres eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder). Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som De benyttede ved den oprindelige transaktion. Under alle omstændigheder pålægges De ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller De har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne, alt efter hvad der er tidligst. De hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på.

Kontakt

Du kan ringe til os i hverdagene mellem 10-12:00 på 9320 6789 eller skrive til os døgnet rundt på [email protected] 

Ofte stillede spørgsmål

Spørgsmål: Kan jeg returnere udsalgsvarer samt andre kampagnevarer?

Svar: Ja, du har ret til at udøve din fortrydelsesret på alle varer købt igennem anoncph.com

Spørgsmål: Skal jeg selv betale returforsendelsesomkostninger?

Svar: Ved ombytning til anden -størrelse, -farve, -vare eller til et tilgodebevis, tilbyder vi fri retur. Hvis du ønsker pengene retur, dækker vi ikke returforsendelsesomkostninger. Læs mere om dette under punktet Fortrydelsesret.

Spørgsmål: Har i en fysisk butik i København?

Svar: Anonymous Copenhagen en butik i Grønnegade 27 1107 København.

Anoncph.com er en dansk side på engelsk

Vi har af tekniske og ressourcemæssige årsager måtte vælge imellem at lave en dansk sproget- eller en engelsk sproget side. Vi har valgt at lave vores online butik på engelsk for at servicere så mange af vores kunder, og potentielle kunder, som muligt. Da vi har et eksisterende udenlandsk market har vi valgt også at tilgodese dem. Vi håber at vores danske kunder er OK med denne beslutning. Vi håber at du, på trods af at teksterne er på engelsk, fortsat føler sig tryg ved at handle hos os.

Har du spørgsmål omkring et produkt, en service eller en kommentar til vores beslutning omkring at være et dansk brand med en engelsk sproget webshop, så ønsker vi meget gerne at høre fra dig. Vi taler og besvarer iøvrigt også gerne på dansk.

Vi ønsker dig god shopping på www.anoncph.com

Firma

Nordic Apparel ApS

CVR 35801626

Nikolaj Plads 30, st. tv.,

1067 København K

Denmark

+45 9320 6789