We use cookies to ensure you get the best experience on our website

For English, click here. 

FAQ

Q: Kan jeg returnere udsalgsvarer samt andre kampagnevarer?

A: Ja, du har ret til at udøve din fortrydelsesret på alle varer købt igennem anoncph.com

Q: Skal jeg selv betale returforsendelsesomkostninger?

A: Ja, vi dækker ikke returforsendelsesomkostninger, men ved ombytning tilbyder vi gratis forsendelse af den ønskede vare.

Q: Kan jeg returnere min ordre personligt?

A: Ønsker du at returnere personligt (Nordic Apparel ApS - Laksegade 26 2nd left, 1063 Copenhagen, Denmark) kan du skrive til os på service@anoncph.com hvilken dag og tidspunkt du ønsker at komme og så vil vi vende tilbage på din mail.

Fortrydelsesret

De har ret til at træde tilbage fra denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor De eller en af Dem angiven tredjemand, dog ikke transportøren, får varerne i fysisk besiddelse. For at udøve fortrydelsesretten kan De benytte den vedhæftede standardfortrydelsesformular, men det er ikke obligatorisk (Du kan hente vores “Ombytnings- eller returformular” til print her. 

Klik her for at hente vores "Ombytnings- eller returformular" 

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis De sender Deres returforsendelse eller meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Hvis De udøver Deres fortrydelsesret i denne aftale, refunderer vi alle betalinger modtaget fra Dem, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af Deres eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om Deres beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som De benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre De udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges De ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller De har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne, alt efter hvad der er tidligst. De returnerer varerne eller afleverer dem til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor De har informeret os om udøvelsen af aftalens fortrydelsesret. Fristen er overholdt, hvis De returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage. De skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne. De hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på.

Firma

Nordic Apparel ApS

CVR 35801626

Laksegade 26, 2nd left

1063 Copenhagen

Denmark

+45 2729 3333