We use cookies to ensure you get the best experience on our website

For English, click here  

Fri fragt på alle ordre over 500 kr

Vi tilbyder fri fragt på alle ordre over 500 kr., ellers koster det fra 20 kr.

Anonymous Copenhagen er et dansk brand, ejet af Nordic Apparel ApS. Vores varelager er lokaliseret i Danmark og vi benytter danske fragtfirmaer som GLS og PostNord til at levere til vores danske kunder.

Ofte stillede spørgsmål

Spørgsmål: Kan jeg returnere udsalgsvarer samt andre kampagnevarer?

Svar: Ja, du har ret til at udøve din fortrydelsesret på alle varer købt igennem anoncph.com

Spørgsmål: Skal jeg selv betale returforsendelsesomkostninger?

Svar: Ja, vi dækker ikke returforsendelsesomkostninger, men ved ombytning tilbyder vi gratis forsendelse af den ønskede vare.

Spørgsmål: Kan jeg returnere min ordre personligt?

Svar: Ønsker du at returnere personligt i København, kan du skrive til os på service@anoncph.com hvilken dag og tidspunkt du ønsker at komme og så vil vi vende tilbage på din mail.

Spørgsmål: Har i en fysisk butik i København?

Svar: Anonymous Copenhagen har ikke en fysisk butik i København.

Fortrydelsesret

De har ret til at træde tilbage fra denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor De eller en af Dem angiven tredjemand, dog ikke transportøren, får varerne i fysisk besiddelse. For at udøve fortrydelsesretten kan De benytte den vedhæftede standardfortrydelsesformular, men det er ikke obligatorisk (Du kan hente vores “Ombytnings- eller returformular” til print her. 

Hent ombytnings-/returformular  

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis De sender Deres returforsendelse eller meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Hvis De udøver Deres fortrydelsesret i denne aftale, refunderer vi alle betalinger modtaget fra Dem, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af Deres eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om Deres beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som De benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre De udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges De ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller De har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne, alt efter hvad der er tidligst. De returnerer varerne eller afleverer dem til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor De har informeret os om udøvelsen af aftalens fortrydelsesret. Fristen er overholdt, hvis De returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage. De skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne. De hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på.

Anoncph.com er en dansk side på engelsk

Vi har af tekniske og ressourcemæssige årsager måtte vælge imellem at lave en dansk sproget- eller en engelsk sproget side. Vi har valgt at lave vores online butik på engelsk for at servicere så mange af vores kunder, og potentielle kunder, som muligt. Da vi har et eksisterende udenlandsk market har vi valgt også at tilgodese dem. Vi håber at vores danske kunder er OK med denne beslutning. Vi håber at du, på trods af at teksterne er på engelsk, fortsat føler sig tryg ved at handle hos os.

Har du spørgsmål omkring et produkt, en service eller en kommentar til vores beslutning omkring at være et dansk brand med en engelsk sproget webshop, så ønsker vi meget gerne at høre fra dig. Vi taler og besvarer iøvrigt også gerne på dansk.

Vi ønsker dig god shopping på www.anoncph.com

Firma

Nordic Apparel ApS

CVR 35801626

Laksegade 26, 2nd left

1063 Copenhagen

Denmark

+45 2729 3333